08 marzo 2013

Bukuritë e Lagunës së Patokut, reportazh për bukuritë e faunës dhe florës 2013


27 shkurt 2013 7:40
Laguna e Patokut të ofron një ditë krejt ndryshe. Fauna dhe flora mjaft e pasur si dhe lokalet e drurit mbi ujë kanë tërhequr shumë turistë. Reportazhi i përgatitur nga gazetarja Alma Cupi me operator Ben Haxhia sjellin bukuritë e kësaj lagune.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate