07 marzo 2013

Gjinar 10 Mars 2013 E Diele Ecje (Hiking) + Skijim me Alpinizmi , Ski & Turizem Malor Elbasan (Federata e Alpinizmit Shqiptar) • Elbasan Alpinizmi , Teatri Skampa , Lokali " Teatri Skampa", 001 Elbasani, Elbasan, Albania
 • Nisja nga Elbasani ora 7.15

  Vendi i nisjes si gjithmone tek sheshi i taksive ne krah te shtepise muze
  Ky aktivitet do te zhvillohet si aktivitet Ecje ( Hiking) dhe mesim Skijimi
  cmimi do te jete 550 leke personi

  Ju keshillojme Veshje te pershtateshme per bore ( sidomos kepucet) si dhe nderresa rezerve ( corape,Tuta sportive)

  Per prenotime dhe konfirmime mund te kontaktoni me Marsel Cocoli ne nr 0666504070 dhe 0694894496
  si dhe Marsel Osmanllari tek Lokali i Teatrit Skampa

  Numri i pjesmarresve vetem per skijim do te jete i kufizuar ( deri 15 vete) prandaj kur te prenotoni beni te qarte kerkesen tuaj ( ecje+ skijim apo vetem ecje )
  https://www.facebook.com/events/433219126753440/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate