29 marzo 2013

Ngjitje ne Malin e Tomorrit,Berat-Albania (6-7 Prill 2013) Aktivitet i organizuar nga Federata e Alpinizmit Shqiptar. • Elbasan Alpinizmi , Tetari Skampa , Lokali " Teatri Skampa", 001 Elbasani, Elbasan, Albania
 • Ngitje ne Malin Tomorr E shtune - E diel 6-7 Prill 2013.

  Nisja nga Elbasani ora 07 30 nga Sheshi Selvive tek Namazgjaja.

  Pagesa 1400 leke personi

  Dita e Pare E Shtune 06 / 04/2013
  Nisja nga Elbasani e organizuar ne ora 07 30
  Mberritja ne Berat ora 10 00 - 13 00
  Guide ne qytetin e Beratit ( Kalaja e Beratit dhe Muzeu Onufri)
  Ora 13 00 Dreka ( E lire sipas deshires )
  ora 14 30 Nisja nga Berati ne Dardhe te Beratit .
  Pas mberritjes ne Stanet e Dardhes do te ngrejme Kampingun me Cadra ku do te fleme .
  E Diel 07 /Prill/2013
  Ne mengjes 06 00 nisja per te ngjitur majen e Tomorrit (Maja e te Mireve)
  Kthimi nga Maja - Kthimi per ne Berat - Elbasan
  Per prenotime kontaktoni si gjithmone me Marsel Cocoli dhe Marsel Osmanllari ( Teatri Skampa)
  JU keshillpjme veshje te pershtateshme per bore , Nderresa rezerve (sidomos kepuce ,corape e fanella)
  Ushqim dhe uje personal.

  https://www.facebook.com/events/100469590149093/
  Contakt;

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate