20 marzo 2013

Ngjitje ne malin e Skenderbeut nga liqeni i Shkopetit 17/03/3013


Hoteleri-Turizem Albania ju prezanton...... Ngjitje ne malin e Skenderbeut nga liqeni i Shkopetit 17/03/3013 ,pjesmarrje masive( rreth 160 vete) ne aktivitetine e organizuar nga HighAlbania Fisnik Muca . Shume njerez e quajne te pamundur qe te ngjitesh ne mal me nje grup kaq te madh njerezish por kur grupi ndihet si nje familje ku pothuajse te gjithe bashkepunojne dhe ndihmojne njeri-tjetrin nuk do te kishte mal ne Shqiperi ku nuk do te ngjiteshim.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate