03 settembre 2012

Në Muzeun e qytetit të Shkodrës, këto ditë u hap Ekspozita fotografike "Mbro dhe Promovo", e cila i kushtohet nevojës së ruajtes dhe paraqitjes së trashëgimisë kulturore dhe historike të kombit shqiptar 2012.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate