28 settembre 2012

“Energjia e rinovueshme, mbështetje për turizmin ne shqiperi”

Ministri Bumçi promovon në Durrës nismën
27 shtator 2012 14:23Kjo është nisma më e re që Agjencia Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me Ministrinë e linjës ka ndërmarrë për të çuar edhe më tej turizmin në vend.

Në kuadër të ditës botërore të turizmit iniciativa u promovua në një ndër qytetet që çdo vit pret numrin më të madh të turizmit në vend, në Durrës.
Ministri i Turizmit Kulturës Rinise dhe Sporteve Aldo Bumçi ka theksuar vlerat e energjisë së rinovueshme për përmirësimin e mjedisit parësor për zhvillimin e turizmit, mendim te cilin e ndanë me të pranishmit edhe zv/ministri i Mjedisit Taulant Bino dhe kryebashkiku i Durrësit Vangjush Dako.
Ndërkohë drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Turizmit Brikena Arapaj ndërsa ka sjellë ndërmend trashëgiminë natyrore dhe kulturore të vendit tonë, pasuri e cila bën krenar çdo shqiptar përpara të huajve ka apeluar që çdokush të kontribuojë për të përmirësuar mjedisin dhe për të zhvilluar turizmin.
Mesazh ky, pjese edhe e fletë-palosjeve që u shpërndanë nga ajri për të pranishmit në aktivitet.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate