11 settembre 2012

Southern Albania spirit & Culture

                    Erë e trëndelinës, shije e fortë e kripës së Jonit, aromë e çajit të malit, pastërti e rrugëve e shtëpive, ëmbëlsi e mjaltit, kthjelltësi e vajit të ullinjve, ashpërsi e relievit, miqësi dhe burrëri e banorëve, vajtim i muzikës dhe kujtimeve të historisë. Mirësevini në Jugun e ngrohtë të Shqipërisë. Një përshëndetje djemve e vajzave nga Saranda, Gjirokastra, Janina, Preveza, Delvina, Gumenica, Tepelena, Parga, Përmeti, Erseka, Kolonja, Korça, Devolli, Pogradeci, Mallakastra, Fieri, Vlora, Himara, Lushnja, Berati, Kuçova, Manastiri, Skrapari, Struga, Ohri, Kosturi, Follorina.

 Smell trëndelinës, strong taste of salt the Ionian, mountain tea flavor, purity of roads and houses, the sweetness of honey, olive oil lucidity, rigor of relief, friendship and fortitude of the residents, wailing music and memorieshistory. Welcome to the warm South Albania. Hello boys and girls from Saranda, Gjirokastra, Ioannina, Preveza, Delvina, Gumenica, Tepelena, Parga, Përmeti, Erseka, columns, Korca, Pogradec Devoll, Mallakastra, Fier, Vlora, Himara, Lushnja, Berat, Kucova, monastery, Skrapari, Struga, Ohrid, Kastoria, Florina.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate