26 settembre 2012

Sporti Alpin i bashkon te gjithe...


Me rastin e 100 vjetorit te panvarsise, alpiniste dhe dashmires te natyres e malit te "Shoqates Dajti Alpino Turistik" ne bashkepunim me Federaten e Alpinizmit Shqiptar ate Kosovar e Maqedonise organizuan nje ngjitje simbolike ne piramiden 25 ne Majen e Kepit te Canit 2116m (afer malit Korab), pika ku bashkohen kufijte e ketyre tre shteteve, me dt 23 shtator ore 13;15 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate