13 settembre 2012

pakete turistike 3 dite Neper bukurite e Valbones & Gjakoves " Tirane - Bajram Curri - Valbone - Gjakove - Prishtine - Prizren" me Sondor Travel & Tours .... 3 day tour package through the beauties of Valbona & Gjakoves "Tirana - Bajram Curri - Valbone - Gjakove - Pristina - Prizren" Sondor Travel & Tours

Itinerari

sondor_logoDITA E PARE: Nisja nga Tirana ne oren 05.30 para Agjensise "Sondor Travel", me autobus
► Ndalese ne Lezhe ne Restorant Uldedaj ½ ore
► Udhetimi me tragetin e linjes Koman - Fierze.
► Nje ndalese per vizite ne kullen e Mic Sokolit dhe ne vendin ku eshte mbajtur Konferenca e Bujanit
► Ndalese dhe dreke ne B.Curri, ne Restorant Jezerca.
► Vizita panoramike ne Shtrejt, ne Klysyre, ne Dragobi,tek liqeni dhe ne Quk Valbone etj.
► Akomodimi ne Kompleksin turistik Fusha e Gjese, Darka e Fjetja ne F.Gjese - Valbone.

DITA E DYTE: Mengjesi ne Kompleksin Turistik Fusha e Gjese ora 8.00.
► Eskursioni vazhdon ne drejtim te Kosoves, me dalje nga Qafa e Morines,
► Arritja ne Gjakove, akomodimi ne Hotel me tre yje ne Gjakove, pushim 1 ore
► Ekskursioni vazhdon ne drejtim te Pejes, pushojme nje ore, vizita ne memorialin e Jasharajve ne Prekaz,mberritja ne Prishtine, vizita dhe shoping rreth 2 ore, kthimi ne Gjakove
► Darke e organizuar me muzike play back dhe me meny te parapregatitur.
DITA E TRETE: Mengjesi ne Gjakove ora 8.00.
► Vizita dhe shoping ne Gjakove ne Carshine e Gjakoves
► Vizita ne Prizeren ne memorialin e Lidhjes shqiptare te Prizerenit
► Rruga e kthimit behet nga autostrada e re Kukes - Tirane

Ditët

3 dite

Çmimi

Per grupet turistike (15 – 20) cmimi eshte 113 euro per person, (25 – 35) persona cmimi eshte 108 euro, kurse (35 – 50) persona cmimi eshte 100 euro.
Ne programin e mesiperm merren persiper:
1.Dy fjetje me mengjes dhe darke (HB) ne kompleksin turistik ne Valbone dhe ne hotel ne Gjakove
2.Transporti behet me autobus Tirane - Koman - B.Curr – Valbone – Gjakove – Prizren - Tirane.
3.Bileta e tragetit Koman – Fierze.    
4.Turi behet i organizuar me asistence te agjensise “Sondor Travel” Tirane
Ne programin e mesiperm nuk jane perfshire:

Drekat per te tre ditet e qendrimit te udhetimit

Destinacionet

Tirane - Bajram Curri - Valbone - Gjakove - Prishtine - Prizren

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate