11 settembre 2012

JEZERC-ALBANIA, climbing the mountain promo tour winter.

Ngjitje ne mal, JEZERC-ALBANIA 08-09-2012

Pushtimi dhe shenjëzimi i shtegut në majën JEZERC 2694 m/lmd nga shba PASHTRIKU, më 18 dhe 19.06.2011 në alpet shqipëtare

NGJITJA NE JEZERCE MARS 2010

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate