13 settembre 2012

Relaks ne Valbone pakete turistike 3 dite e 2 nete "Tirane, B Curri, Dragobi, Valbone" me Sondor Travel & Tours ....Relaxation in Valbone tourist package 3 days and 2 nights "Tirana, B Curri, Dragobi, Valbone" Sondor Travel & Tours

sondor_logoItinerari  
DITA E PARE : Nisja nga Tirana ora 06.00 para Agjensise "SONDOR", me autobus
● Ndalese ne Lezhe ne Restorant Uldedaj ½ ore
● Udhetimi me tragetin e linjes Koman - Fierze.
● Nje ndalese per vizite ne kullen e Mic Sokolit dhe vendin ku eshte mbajtur Konferenca e Bujanit
● Ndalese dhe dreke ne B.Curri, ne Restorant Jezerca.
● Vizita panoramike ne Shtrejt, ne Klysyre, ne Dragobi, tek liqeni dhe ne Quk Valbone etj.
● Akomodimi ne Kompleksin turistik Fusha e Gjese, Darka e Fjetja ne F.Gjese - Valbone.
DITA E DYTE: Mengjesi ne Kompleksin Turistik Fusha e Gjese ora 8.00.
● Eskursioni vazhdon ne drejtim te Rragamit ne zemer te Alpeve,
● Udhetim ne forme pikniku ne drejtim te Qafes se Valbones deri tek burimet.
● Kthimi per ne kompleksin turistik Fushe e Gjese, akomodimi
● Darke e organizuar me muzike play back dhe me meny te parapregatitur.
DITA E TRETE: Mengjesi ne Kompleksin Turistik Fusha e Gjese ora 8.00.
● Rruga e kthimit behet  ne linjen Valbone – B.Curr – Qafe Morine – Gjakove – Prizren – Kukes – Milot – Tirane (rruga e re).

Ditët

3 Dite dhe 2 nete fjetje ne Valbone.

Aktivitetet

Vizita, Shoping, Piknik,ecje ne kembe.

Çmimi

Per grupet turistike nga 5 deri 8 persona cmimi eshte 100 euro per person, ndersa per grupet 9 persona e lart cmimi ulet ne 90 euro.

Ne programin e mesipem merren persiper:

1.Dy fjetje me mengjes dhe darke (HB)ne kompleksin turistik Fusha e Gjese ne Valbone
2.Transporti behet  me minibus Tirane - Koman - B.Curr – Valbone - B.Curr -  Gjakove – Prizeren – Kukes - Tirane.    
3.Bileta e tragetit Koman – Fierze.    
4.Turi behet i organizuar me asistence te agjensise “Sondor Travel” Tirane
Ne programin e mesiperm nuk jane perfshire:
1.Drekat per te tre ditet e qendrimit dhe te udhetimi

Destinacionet

Tirane, B Curri, Dragobi, Valbone


Na kontaktoni;
http://www.sondortravel.com/web/Valbone_3_dite_2_nete_316_1.php 
Sondor Travel
Rr. Bulevardi "Zog I", ngjitur me Veve Center


Harta:

View Larger Map


Keni nje pyetje ose ju nevojitet me teper informacion? Ekspertet tane jane te gatshem t'ju ndihmojne nga ora 9.00 deri ne oren 20.00.

Na telefononi ne: +355 4 22 25 063, +355 68 20 01 988, +355 68 40 51 766 ose na shkruani ne:
info@sondortravel.com


English 
 ItineraryFIRST DAY: Departure from Tirana at 6:00 before the Agency "SONDOR" bus● stop in Copenhagen Restaurant Uldedaj ½ hours● Line ferry ride Koman - Fierze.● a stop to visit the Tower of Mic Sokoli and place where it is held Boyana Conference● stop and lunch in Bajram Curri, we Restaurant Jezerca.● visit panoramic in Shtrejt, we Klysyre we Dragobi, to the lake and we Quk Valbone etc..● Accommodation in Tourist Complex Field gesture, Dinner Sleeping in F.Gjese - Valbone.

SECOND DAY: Breakfast at Tourist Complex Field gesture 8.00.● excursion continues towards Rragamit in the heart of the Alps,● Drive towards the picnic form Valbona neck to resources.● Return to gesture Field tourist complex, accommodation● Dinner organized with music play back and menu parapregatitur.DAY THREE: Breakfast at Tourist Complex Field gesture 8.00.● Street returns made in line Valbone - B.Curr - Qafe Morine - Gjakove - Prizren - Kukes - Milot - Tirana (new road). 

Days3 days and 2 nights accommodation in Valbone. 
ActivitiesYour Shoping, picnic, walking on foot.

PriceFor tourist groups from 5 to 8 people the price is 100 euros per person, while for groups 9 people and above the price down to 90 euros.

In the above program, taken over:1.Dye accommodation with breakfast and dinner (HB) in the tourist complex field of gesture in Valbone2.Transporti becomes minibus Tirana - Koman - B.Curr - Valbone - B.Curr - Gjakove - Prizeren - Kukes - Tirana.3.Bileta Koman ferry - Fierze.4.Turi become organized with the assistance of the agency the "Travel Sondor" TiraneIn the above program are not included:1.Drekat for three days of stay and travel


DestinationsTirana B Curri, Dragobi, Valbone

Contact us;http://www.sondortravel.com/web/Valbone_3_dite_2_nete_316_1.phpSondor TravelRr. Boulevard "Zog I", adjacent to the Veve Center
Have a question or you need more information? Our experts are ready to help from 9.00 to 20.00.Call us: +355 4 22 25 063, +355 68 20 01 988, +355 68 40 51 766 or write to us: info@sondortravel.com

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate