13 settembre 2012

Discovery Valbona & Theth ne pakete turistike Ditët 3 dite dhe 2 nete, 1 nate ne Valbone dhe 1 nate ne Theth," Destinacionet Tirane, B Curri, Dragobi, Valbone, Theth, Shkoder" me Sondor Travel & Tours .... Discovery Valbona & Theth we travel package days 3 days and 2 nights, 1 night in Valbone and 1 night in Theth, "Destinations Tirana, B Curri, Dragobi, Valbona, Theth, Shkoder" Sondor Travel & Tours

sondor_logoItinerari
OFERTE : Eskursion Turistik 3 ditor ne VALBONE-THETH ( me 1 nate fjetje ne Valbone  dhe 1 nate fjetje ne Theth)
Agjensia “SONDOR Travel & Tours” ju pershendet dhe ju ofron programin turistik 3 ditor me atraksione te vecanta ne Alpet e Veriut, ne Valbone, Koman, Theth etj. Vajtja do te behet me tragetin e linjes Koman-Fierze, Valbone dhe ardhja nga Thethi-Shkoder, Tirane.
DITA E PARE: Nisja nga Tirana ora 06.00 nga sheshi mbrapa Muzeut Historik, me autobus
 Udhetimi me tragetin e linjes Koman - Fierze. 
 Nje ndalese per vizite ne kullen e Mic Sokolit dhe ne vendin ku eshte mbajtur Konferenca e Bujanit.
 Ndalese dhe dreke ne B.Curri, ne Restorant Jezerca (Opsionale).
 Vizita panoramike ne Shtrejt, ne Klysyre, ne Dragobi, Kika, liqeni Quku i Valbones etj.
 Akomodimi ne Kompleksin turistik “Burimet e Valbones” Fusha e Gjese, 
 Darka dhe Fjetja ne Kompleksin Turistik “Burimet e Valbones”- Valbone.
 
DITA E DYTE: Mengjesi ne Kompleksin Turistik Fusha e Gjese ora 8.00. 
 Eskursioni vazhdon ne drejtim te fshatit Rragam ne zemer te Alpeve, 
 Udhetojme ne drejtim te kataraktit dhe burimeve te Valbones per te bere nje piknik.
 Kalojme nga Qafa e Valbones, ne Livadhet e Gjelaj, Perroi i Thethit dhe arrijme ne Gjecaj
 Akomodohemi ne Bujtinen“ Mehill Carku”  Gjecaj - Theth
 Darka dhe Fjetja ne Bujtinen“ Mehill Carku”  Gjecaj - Theth
DITA E TRETE: Mengjesi ne ne Bujtinen “Mehill Carku”  Gjecaj - Theth ora 8.00.
 Shetitje dhe relaks ne fshatin turistik Theth
 Ndalese dhe pushim ne Shkoder

 Nepermjet linjes publike Shkoder – Tirane arrijme ne Tirane.

Ditët

3 dite dhe 2 nete, 1 nate ne Valbone dhe 1 nate ne Theth

Aktivitetet

 Shetitje neper disa pika turistike te vendit, loje me domino dhe letra.

Çmimi

Per grupet turistike mbi 8 persona cmimi eshte 95 euro per person.
Ne programin e mesipem merren persiper:
1.Dy fjetje me mengjes dhe darke (HB)ne Valbone dhe ne Theth
2.Transporti behet  me minibus  ne dispozicion Tirane - Koman - B.Curr – Valbone –
3.Transporti behet  me minibus   Theth – Boge – Shkoder
4.Shoqerimi i grupit me nje pilot lokal dhe me nje kale
5.Bileta e Tragetit Koman-Fierze
Ne programin e mesiperm nuk jane perfshire:
1.Drekat per te tre ditet e qendrimit te udhetimit
2.Transporti me linjen publike Shkoder - Tirane

Destinacionet

Tirane, B Curri, Dragobi, Valbone, Theth, Shkoder

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate