25 settembre 2012

Vlora Albania 2012, Sole, Mare, Montagna, Amore e un mondo di tradizioni ...


Vlora (Vlorë quajtur në Itali) është qyteti më i Italo-Shqiptare që të gjithë flasin italisht, kemi ngrënë dhe në jug të Italisë, 300 ditë me diell, deti është jashtë kufijve, sende të jashtëzakonshme për çdo plazh 5 Flamurit Blue në Jug Vlorë, kanë një verë të mirë, shërbimet hoteliere janë të mëdha, pamje të bukur, njerëzit miqësore, të gjitha gjuhët që flasin ndryshme: Italisht (pothuajse 100%) anglisht, spanjisht, greqisht, gjermanisht, ... Pastaj vajzat janë shumë të bukur dhe nuk janë shumë të vështirë, pubs dhe aq shumë gjëra të mira për të detit dhe maleve, sidomos I liked se si det Dhermi dhe malore si Llogora Parkut Kombëtar Llogora me mjetin që ka të gjitha ... ahhhh Distanca nga Llogora Dhermi është vetëm 20 minuta me makinë ... detit Jon cristal në male (mbi 1000 masl) në vetëm disa minuta ... shumë e mirë .... ueyyyyyyy harruar kostot gjysmën gjithçka e Italisë, madje edhe më pak. Për vizitë info Vlorës (Valona http://www.newbusinessrelocation.com/ në Shqipëri)

VLORA - Vlorës ngushticën e Otrantos Italisë
Vlora (Vlorë shqiptare apo Vlora, greqisht Αυλώνας, Aulónas) është një qytet i 124.000 njerëz në Shqipëri, portin e dytë më e madhe në vend pas Durrësit. Ajo është e vendosur në pjesën jugperëndimore të gjendjes, në brigjet e Adriatikut, në të qarkut të njëjtin emër.
Port, me pamje ngushticën e Otrantos, është më efikas të bregdetit shqiptar dhe të mbyllë në Itali: është pak më shumë se 70 milje detare nga Punta Palascìa në bregdetin e Salento. Ajo është e mbrojtur nga ishulli i Sazanit Sazan () dhe Shef Cami (Kepi i Gjuhezes), pika veriori i Acroceraunians Malet (Karaburuni).

IDEAL Mesdheut KLIMA për pushime SUN, det, male dhe Dashuria
Vlora (Vlorë), është një qytet që gëzon një klimë mesdhetare. Kjo është një nga qytetet me ditët më diell në Evropë. Në fakt, ditën e qartë me diell kundër atyre shi dhe re, rreth 300 prej 365. Klima karakterizohet nga një verë shumë të nxehtë dhe një dimër të ngrohtë dhe i lagësht. Deti ofron të gjitha llojet e plazheve, plazhi me rërë tipike e plazheve të Adriatikut shkëmbore tipike e Detit Jon.
Vlora (chiamata Valona in Italia) è la città Albanese più Italiana giacchè tutti parlano Italiano, si mangia come nel Sud d'Italia, offre 300 giorni di sole, il mare è off limits, straordinario, robba 5 bandiere blu per ogni spiaggia al Sud di Vlora, hanno un buon vino, i servizi alberghieri sono ottimi, un paesaggio bellissimo, gente accogliente, tutti parlano diverse lingue Italiano (quasi il 100%) Inglese, Spagnolo, Greco, Tedesco,... poi le ragazze sono molto belle e ci sono un sacco di disco, pub e tante belle cose sul mare e montagna, particolarmente mi è piaciuto come mare Dhermi, e come montagna il Parco Nazionale di llogorà con il resort Llogora che offre tutto... ahhhh la distanza da Llogorà a Dhermi è di solo 20 minuti in macchina... dal mare cristalino dello Ionio alla montagna (oltre 1000 msnm) in solo pocchi minuti... troppo bello.... ueyyyyyyy DIMENTICAVO tutto costa la metà dell'Italia, anche meno. For info per visitare Vlora (Valona in Albania) http://www.newbusinessrelocation.com/

VLORA - VALONA sul Canale d'Otranto Italia
Valona (in albanese Vlora o Vlorë, in greco Αυλώνας, Aulónas) è una città di 124.000 abitanti dell'Albania, secondo porto del paese dopo Durazzo. Sorge nella parte sud-occidentale dello stato, sulle rive del Mar Adriatico, nel distretto omonimo.
Il porto, che si affaccia sul Canale d'Otranto, è il più efficiente della costa albanese ed il più vicino all'Italia: dista poco più di 70 miglia nautiche da Punta Palascìa, sulla costa del Salento. È protetto dall'isola di Saseno (Sazan) e da Capo Linguetta (Kepi i Gjuhezes), il punto più settentrionale dei Monti Acrocerauni (Karaburun).

CLIMA MEDITERRANEO IDEALE PER VACANZE DI SOLE, MARE, MONTAGNA E AMORE
Vlora, (Valona) è una città che gode di un clima mediterraneo. È una delle città con più giorni di sole dell'Europa. Infatti le giornate chiare con sole contro quelle piovose e nuvolose sono circa 300 su 365. Il clima è caratterizzato da un'estate molto calda e un inverno caldo e umido. Il mare offre tutti i tipi di spiagge, dalla tipica spiaggia sabbiosa dell'Adriatico a spiagge rocciose tipiche del mar Ionio.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate