19 settembre 2012

Fluturimi me vela Shqipëria është vendi ideal për të fluturuar. Majat e maleve, kushtet klimatike dhe pamja që ofrohet është perfekte për t'i marrë maksimumin kohës kur je në fluturim.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate