23 luglio 2014

Tirana e pazbuluar, vetëm pak kilometra larg. Natyra përreth Tiranës i ofron të gjitha: aventurën, udhëtimet përmes kanioneve, vaska hidromasazhi me ujë burimi, kala për të vizituar dhe shpella për t’u eksploruar.


Tirana e pazbuluar, vetëm pak kilometra larg... di tchalbania

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate