25 luglio 2014

Anketimi i Agjencia Kombëtare e Turizmit 7/2014 , Turistët: Do rikthehemi sërish

TURISTET 1TIRANE 23 Korrik/ATSH/- Agjencia Kombëtare e Turizmit realizoi një anketim në plazhet e Jugut, mbi hyrjen dhe kushtet e qëndrimit në bregdetin shqiptar.
Kryesisht turistët e intervistuar u shprehën të kënaqur nga mirësjellja dhe mikpritja e ofruar, të mrekulluar nga bregdeti, sidomos ai në jug.
Ndërkohë ndërtimet pafund dhe hera herës të shëmtuar ishin një gjë e që i binte lehtësisht në sy.
Sugjerimi i tyre përgjithesisht kishte të bënte me ruajtjen e balancës në ndërtime në raport me natyrën duke i dhënë përparësi sigurisht kësaj të fundit. Ata u shprehën se do të vizitojnë Shqipërinë përsëri sezonin e ardhshëm veror./a.gjonaj/./a.g/http://www.ata.gov.al/anketimi-i-akt-se-turistet-do-rikthehemi-serish-146737.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate