25 luglio 2014

Qëndër informacioni turistik në Kakavijë

doganaTIRANË,25 Korrik / ATSH / – Në Kakavijë eshte hapur qendra e informacionit Turistik, në praninë e Kryetarit të Bashkisë së  Gjirokastrës Flamur Bime,  Kryetarit të bashkisë së  Janinës dhe Drejtoreshës së Agjensisë Kombetare të Turizmi Julinda Dhame.
Kjo agjensi  do të kete nje personel të trajnuar për të komunikuar në gjuhët Shqip, Anglisht dhe Greqisht,  në ndihmë të turistëve të huaj që futen në vendin tonë.
Po kështu në sportelet e kësaj Agjensie, vizitorët do të  gjejnë  dhe harta apo fletëpalosje të nevojshme për orientimin dhe guidën e tyre lëvizëse duke u shoqëruar me udhëzuesit përkatës të destinacionit.http://www.ata.gov.al/qender-informacioni-turistik-ne-kakavije-147549.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate