31 luglio 2014

Thethi kryeson top listën e 10 fshatrave më të mirë turistik

30 Korrik 2014 - 11:47

Thethi kryeson listën e 10 fshatrave më të mirë të vendit për të bërë turizëm për vitin 2014. Lista është hartuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me klubin studentor “Campus Albania”.Listën e vijon Voskopoja në Korçë, Bënja në Përmet, Lini në Pogradec, Dragoti në Tepelenë, Vunoi në Vlorë, Valbona në Tropojë, Kallmeti në Lezhë, Petrela në Tiranë dhe Belshi në Elbasan

1-Thethi
2-Voskopoja
3-Bënja
4-Lini
5-Gragoti
6-Vunoi
7-Valbona
8-Kallmeti
9-Petrela
10-Belshi

Në konsideratë janë marrë element si : natyra, tradita, ekosistemi, kulinaria dhe infrastruktura. 

Redaksia Online
(Gre.M/Shqiptarja.com)
 - See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/thethi-kryeson-top-list-n-e-10-fshatrave-m--t--mir--turistik--229949.html#sthash.3hLZa3wq.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate