26 luglio 2014

Në qytetin e Sarandës edhe këtë vit shënohet një rritje e prurjes turistike prej përmirësimit të infrastrukturës dhe të mjaft shërbimeve ndaj vizitorëve.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate