20 luglio 2014

AKT & Bashkia Sarandë shtojnë Info Point në portin e kruazierave

Agjencia Kombetare e Turzimit, me mbeshtetjen e Bashkise Sarande, kane shtuar nje pike te re informacioni turistik ne sherbim te flukseve turistike te kesaj vere. Me kete rast, Kryebashkiaku Stefan Çipa tha se kjo vjen si nje nevoje e turisteve per informim qysh ne momentet e para qe zbresin nga trageti ne port. Ai shtoi se shume shprejt nje pike te tille te informacionit turistik do te ngrere ne territorin e portit edhe Bashkia, ku do te oforhet sherbim falas, per te lehtesuar https://www.facebook.com/bashkia.sarande.7/media_set?set=a.684523124974452.1073742175.100002503125686&type=1sa me shume dhe orientuar se me mire turistet e kesaj vere e ne vijim, per pikat e interesit turistik qe nuk duhet te llene pa vizituar dhe per menyren se si mund te shkohet ne to.
Nga ana e vet drejtorja e AKT Julia Dhame, tha se kjo pike informimi qe u çel me 19 korrik u vjen ne ndihme turisteve qe hyjne me rruge detare ne Sarande, per te vizituar edhe qytete te tjera ne Shqiperi.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate