12 novembre 2013

Turizmi dhe artizanati në Përmet


Ne qytetin e Përmetit ,në Jug të Shqipërisë , po nxiten projekte të vogla për punesimin kreysisht në sektorin turistik dhe artizanal. Niveli i varfërisë është rritur në këtë zonë prej mungesës së investimeve gjatë viteve të fundit. Ndërkohë në qytet mbetet ende i pazgjidhur një konflikt mes kishës orthodhokse dhe bashkisë lidhur me pronësinë e godinës së pallatit të kulturës.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate