24 novembre 2013

Berati monitorohet per gjetjen dhe pastrimin e zonave te ndotura, në kuadër të programit “SENIORA”

22 November 2013 12:18
Berati monitorohet per gjetjen dhe pastrimin e zonave te ndotura.
Në kuadër të programit “SENIORA”, financuar nga qeveria suedeze, Berati është përfshirë në një fushatë monitorimi që i është bërë qyteteve si Vlora, Fushë-Kruja, Elbasani dhe Shkodra, përsa i përketë ndotjes nga bizneset private. Ne bashkepunim per kete program kane qene shoqata Mbrojtja e Mjedisit Natyror në Berat në bashkëpunim me qendren EDEN. Në Berat gjatë periudhës Maj-Nëntor 2013 është monitoruar situata dhe si pika të nxehta me ndotje të lartë kanë rezultuar ish uzina e baterive dhe fabrika e përpunimit të lëkurave. Pritet qe te nise menjehere rehabilitimi I ketyre zonave ne Berat,  qytet i cili ka potenciale te medha edhe per zhvillimin e turizmit.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=74886:berati-monitorohet-per-gjetjen-dhe-pastrimin-e-zonave-te-ndotura&Itemid=617#sthash.r7v45LaT.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate