24 novembre 2013

Ne kompleksin muzeal "Ndre Mjeda"


Nov 23, 2013
Sot, në Kompleksin muzeal "Ndre Mjeda", ne fshati Kukel te Komunes se Bushatit, studiues dhe autoritete vendore perkujtuan 147 vjetorin e lindjes se poetit dhe klerikut te njohur Ndre Mjeda si dhe 100 vjetorin e ndertimit prej tij te ketij kompleksi muzeal. Me kete rast, u paraqit edhe tavolina e restauruar e Mjedes, i vetmi objekt i trasheguar prej tij, si dhe vellimi i nente me studime kushtuar Ndre Mjedes, me autor studiuesin Mentor Quku. Korrespondenti i Zerit te Amerikes, Pellumb Sulo, ishte sot ne Kukel, ku pergatiti kroniken

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate