11 novembre 2013

Aksioni, do te pastrohet bregdeti i Vlores nga predhat

11 November 2013 12:15
Aksioni, do te pastrohet bregdeti i Vlores nga predhat.
Prej disa ditesh ka nisur nje operacion bashkepunim midis forcave holandeze dhe atyre shqiptare për pastrimin e bregdetit të Vlorës nga predhat luftarake të hedhura aty prej Luftës së Dytë Botërore.  Sasia e ketyre predhave  mendohet se shkon në disa ton. Dy zhytës hollandeze si dhe një gomone përfshi zhytës shqiptare jane angazhuar në këtë operacion. Aksioni konsiston në heqjen e predhave fillimisht që prej vendit ku gjenden dhe më pas asgjesimin e tyre në ishullin e Sazanit.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=74716:aksioni-do-te-pastrohet-bregdeti-i-vlores-nga-predhat&Itemid=617#sthash.lndv6Nzk.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate