13 novembre 2013

NUK, aksion për ndërtimet pa leje në kishën e Shna Ndout

Laç - Nentor 13,2013 - 12:09
Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar ndërmori sot një aksion për shembjen e ndërtimeve pa leje pranë kishës së Shna Ndout në Laç. INUK do të shembë lokalet dhe tezgat në rrugën e kishës të cilat zhvillojnë aktivitetin e tyre në mënyrë të paligjshme.

Kisha e Shna Ndout është një vend peligrinazhi, ku me mijëra besimtarë nga gjithë Shqipëria, por edhe jashtë kufinjve, e vizitojnë atë për 13 javë rresht. http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/71268/ALB

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate