27 novembre 2013

Durrës, portal online për promovimin e turizmit bregdetar


27 Nentor 2013 - 21:23
DURRES- Nëse një turist kërkon të vizitojë qytetin e Durrësit informacionet se çfarë ofron ky qytet bregdetar për të janë shumë të kufizuara. Përfaqësues të pushtetit vendor kanë ngritur shqetësimin se mungon marketingu për qytetet bregdetare në vend, sidomos gjatë sezonit veror.

Kështu, për të krijimin e një sistemi të përbashkët turistik dhe informativ të vendeve turistike që lagen nga deti Adriatik në Durrës, është diskutuar zbatimi i projektit “Star", pjesë programit IPA nga Komuniteti Europian.

Projekti “Star” do të mbledhë informacione të gjithanëshme nga të gjitha zonat tursitike, të cilat do t’i verë në dispozicion të atyre që dëshirojnë të bëjnë turizëm në hapësirën e Adriatikut.

Redaksia Online
(e.s/shqiptarja.com) - See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/durr-s-portal-online-p-r-promovimin-e-turizmit-bregdetar-188891.html#sthash.zhZhnLKR.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate