03 novembre 2013

Shkodër, koleksionisti denoncoi vjedhjen e banesës. Policia i sekuestron veprat e trashëgimisë kulturore

03 nëntor 2013 15:01
18 vepra të trashëgimisë kulturore u sekuestruan ne shtepine e koleksionistit Haxhi Agraj, në lagjen “Bahçallëk” te Shkodres.
Pavaresisht pretendimeve te koleksionistit, se ka te gjithe dokumentacionin për pronësin e tyre, policia sekuestroi objektet. 
Agraj kishte denoncuar ne polici vjedhjen e baneses, kur uniformat blu kane pikasur veprat e trashegimise kulturore dhe I kane bllokuar per verifikim. Objektet e sekuestruara do te bllokohen deri sa te mbaroje verifikimi i dokumentave, qe paraqiti Agraj.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate