12 novembre 2013

Qyteti Antik i Antigonese


Nov 9, 2013
Qyteti Antik i Antigonese është ndër qendrat e vetme arkeologjike në Shqipëri ku kryhen gërmime nga ekspeditat vetem shqiptare. Edhe këtë vit gërmimet kanë nxjerrë në dritë godina dhe objekte të reja. Arkeologët thonë se zbulimet po krijojnë kushtet për të hapur në këtë park arkeologjik një muze të ri.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate