07 novembre 2013

Kujdestari dhe ciceroni i kështjellës së Porto Romanos


Nov 7, 2013
Klearko nuk e ka menduar asnjëherë të largohet nga vendlindja e tij, nga shtëpia përballë kështjellës së Ali Pashës në Porto Palermo.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate