06 novembre 2013

Fondacioni Shteteror Turk per Zhvillim projekte restauruese ne Gjirokaster

06 November 2013 10:28
Fondacioni Shteteror Turk per Zhvillim projekte restauruese ne Gjirokaster.
Kreu i Fondit Shteteror Turk per Zhvillim ka vizituar Gjirokastren me qellim hartimin e nje plani per restaurimin e te gjithe monumenteve te kultures ne qytetin e gurte. Specialiste prane ketij fondacioni do te bejne nje studim dhe me pas do te shihen mundesite e nderhyrjes per restaurim ne disa monumente si kalaja, xhamite, kisha, shtepite e vjetra dhe rruget me kalldrem. Aktualisht fondacioni turk ne bashkepunim me autoritetet e vendit tone po merret me restaurimin e xhamise se Nazireshes ne qytetin e Elbasanit.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=74628:fondacioni-shteteror-turk-per-zhvillim-projekte-restauruese-ne-gjirokaster&Itemid=617#sthash.zsCzxhrM.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate