30 gennaio 2014

Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit Znj. Eglantina Gjermeni dhe Ambasadorja e Cekisë në vendin tonë Znj. Bronislava Tomášová: "Shqipëria - destinacion turistik gjatë gjithë vitit"

Postuar më: 30 Janar 2014
Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit Znj. Eglantina Gjermeni priti sot në një takimAmbasadoren e Cekisë në vendin tonë Znj. Bronislava Tomášová.
Gjatë bashkëbisedimit Ministrja Gjermeni gjeti mbështetjen e Ambasadores Tomášová për promovimin e destinacioneve turistike në vendin tonë, aq të preferuara nga turistët cekë dhe ranë dakord që materialet promovuese të pregatiten edhe në gjuhën ceke.
Ministrja Gjermeni deklaroi se zhvillimi I turizmit përgjatë gjithë vitit është një nga prioritetet e Ministrisë dhe po punohet për promovimin e Shqipërisë si destinacion turistik për turistët vendas dhe të huaj.
Ambasadorja e Cekkisë u interesua për projektet në fushën e planifikimit të territorit dhe zhvillimit urban. Duke vlerësuar mbështetjen e Cekisë në procesin e Integrimit Europian në BE, Ministrja Gjermeni dhe Ambasadorja Tomášová u angazhuan të punohet ngushtësisht për forcimin e mardhënieve mes dy vendeve.  

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate