17 gennaio 2014

SHQIPERIA (AKT) NE PANAIRIN NDERKOMBETAR TE KOPENHAGEN DANIMARKE 17-19/janar/2014.
SHQIPERIA NE PANAIRIN NDEROMBETAR TE KOPENHAGEN DANIMARKE 17-19 Janar
Agjencia Kombetare e Turizmit është duke marrë pjesë në panairin ndërkombëtar të Kopenhages i cili ka filluar sot dhe do të vijojë deri në date 19 janar. 
Nën kuadrin e projetit të Ambasadave, vendit tonë i është ofruar një sipërfaqe ekspozimi. Në këtë aktitivet. Kjo është hera e dytë që vendi ynë po përfaqesoshet në mënyrë institucionale në këtë panair, pas pjesëmarrjes së pare të vitit 2008. 
Synimi i vendit tone në këte panair është zgjimi i nteresit ndaj tursiteve danez dhe atij skandinav në pergjithësi për frekuentimin e Shqipërisë si destinacion turistik 
Pjesëmarrëse në këtë panir është edhe drejtoresha e pergjithshme e Agjencise Kombëtare të Turizmit Znj. Julinda Dhame, e cila është duke zhviluar takime të llojit B2B me subjekte të interesuara. 

ALBANIA , PART OF COPENHAGEN TRAVEL FAIR * 17 / 19 January 17, 2014
Albanian National Tourism Agency is currently participating on Copenhagen Travel Fair . This activity has started today and will last until 19 of January .
Under the project of ‘Foreign Embassies in Copenhagen’ our country has benefited an exhibition area in this fair. This is provided with the assistance of the Albanian Embassy in Denmark. This is the second time, after the first presence on 2008, when Albania was participant in this travel fair in the institutional level.
The main objective of our country in this travel fair, is to attract the interest of Danish tourist market and the other Scandinavian markets as well, to visit Albania as a possible tourist destination.
The Albanian staff in this fair is headed by the General Director of the Albanian National Tourism Agency, Mrs. Julinda Dhame. She is currently having several meetings with interested subjects on Albanian tourist market.
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.254051851426942.1073741850.173943119437816&type=1Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate