06 gennaio 2014

Natyra e bukur shqiptare e fokusuar në 17 foto

Të tjera rreth shkrimit
06 Janar 2014 - 11:10

Ministria e Mjedisit përmes rrjetit social facebook ndërmori një konkurs për foton më të mirë për pasqyrimin e natyrës shqiptare.

Fituesi do të përzgjidhej duke u bazuar mbi Like më të shumtë. Në këtë rubrikë kanë mbërritur 17 foto, dhe nga like fotoja më e mirë është ajo e realizuar nga Aurora Tafa, që paraqet natyrën shqiptare në vjeshtë.

Ne ju pasqyrojmë galerinë e fotove të ardhura në këtë konkurs për të bërë ju lexues përzgjedhjen e fotos më të mirë dhe që pasqyron më bukur natyrën shqiptare.natyra shqiptare
natyra shqiptare
Shikoni foto të tjera


(sg/shqiptarja.com) - See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/fotolajm--natyra-e-bukur-shqiptare-e-fokusuar-ne-17-foto-194415.html#sthash.JhNBF9OU.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate