15 gennaio 2014

Shqiperia merr mbeshtetjen e Organizates Boterore te Turizmit

Wednesday, 15 January 2014 10:58
Shqiperia merr mbeshtetjen e Organizates Boterore te Turizmit.
Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit ne Shqiperi, zhvilloi një vizitë dy ditore në selinë e Organizatës Botërore të Turizmit, me ftesë të Sekretarit të Përgjithshëm të kësaj organizate. Gjatë takimit ministrja mori premtimin se Organizata Botërore e Turizmit do të asistojë Shqipërinë përmes programeve konkrete zhvillimi në fushën e turizmit dhe do të ofrojë asistencë teknike, duke mbështetur inisiativat e ministrisë për zhvillimin e turizmit. Për drejtuesit e Organizatës Botërore të Turizmit roli i Shqipërisë, si vend anëtar i Organizatës do të ketë prioritet në organizimin e aktiviteteve për mbarë rajonin. 
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=75610:shqiperia-merr-mbeshtetjen-e-organizates-boterore-te-turizmit&Itemid=617#sthash.nuHXoquo.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate