09 gennaio 2014

TRAVEL MAGAZINE 12 - NË TREG QË NGA FILLIMI I DHJETORIT, ME DESTINACIONET MË TË MIRA DIMËRORE SHQIPTARE

ON MONDAY, 06 JANUARY 2014. POSTED IN LAJME

NGA VERIU NË JUG ME OFERTAT MË TË MIRA
Travel Magazine 12 - në treg që nga fillimi i Dhjetorit, me destinacionet më të mira dimërore shqiptare
Ky numër special i revistës Travel është i gjithi për të mos u humbur, për arsyen e thjeshtë se në të është prezantuar e gjithë oferta turistike dimërore e Shqipërisë. Do të jetë një numër që sa herë të doni të planifikoni pushime për fundjavat tuaja, mund t’i ktheheni përsëri e përsëri, për të zbuluar çdoherë një destinacion të ri, një aventurë të re!!!
Ndër të tjera, në këtë numër do të lexoni:
Panairi i Turizmit Dimëror – një dallëndyshe në dëborë
Mirëse vini në Arbanasi – nga Lina Ivanova
Nëpër Tiranën e pesë kontinenteve
Dajti – thirrja e përhershme e dëborës – nga Flora Xhemani Baba
Turizmi dhe edukimi profesional – nga Blerina Ago
Përshëndetje nga Tetova, qyteti me bukuritë përrallore të Sharrit
Travel Magazine 12 - në treg që nga fillimi i Dhjetorit, me destinacionet më të mira dimërore shqiptareOhri – qyteti i përjetshëm

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate