24 gennaio 2014

Perfundon projekti restaurues ne Tumen e Kamenices , Korce

Friday, 24 January 2014 10:38
  Perfundon projekti restaurues ne Tumen e Kamenices , Korce.
  Perurohet nen kujdesin e Ministrise se Kultures dhe Ambasades Amerikane perfundimi i projektit nderhyres ne monumentin Tuma e Kamenices ne Korce. Tuma e Kamenices, si nje nga monumentet me perfaqsues te prehistorise shqiptare eshte monumenti me i madh ne llojin e vet zbuluar e studiuar deri tani ne vendin tone. Projekti ka pasur si qellim mirembajtjen dhe nderhyrjen ne ujrat nentokesore te ketij monumenti si dhe  ngritjen e nje qendre edukative ne sitin arkeologjik per ta promovuar sa me mire ate per vizitoret.
  - See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=75734:perfundon-projekti-restaurues-ne-tumen-e-kamenices--korce&Itemid=617#sthash.BU0ewGPN.dpuf

  Nessun commento:

  Posta un commento

  Search

  Translate