12 gennaio 2014

“Drift show” me Super Moto, në sheshin “Nënë Tereza”
Motocross ne sheshin Nene Tereza ne Tirane Foto Edmond Prifti ATSH
Motocross ne sheshin Nene Tereza ne Tirane Foto Edmond Prifti ATSH
TIRANË, 12 Janar /ATSH- Edmond Prifti/.- Një garë për të apasionuarit pas shpjetësisë, por edhe dashamirësit e sporteve ekstreme, fotove dhe motorëve të tipeve e fuqive motorike të ndryshme, morën pjesë në Super Moto dhe Drift Show-n e sotëm, të zhvilluar në sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë.
Ne pisten e improvizuar ne sheshin "Nene Tereza" nuk munguan as spektaklet akrobatike gjate gares Super Moto - Foto: Edmond Prifti/ATSHMë se 20 motoristë kanë dhënë spektakël për të pranishmit e shumtë, ndërsa zhurma e dalë nga marmitat e tyre lajmëronte se në orën 13.00 të mesditës së sotme kishte filluar gara, e cila vijoi deri në orën 16.00. Pjesëmarrësit në këtë garë të veçantë ishin zotërit e ushtrimeve akrobatike në sheshin “Nënë Tereza”, ndërsa nën tingujt e muzikës dhe të gomave të tejnxehura, adrenalina mblodhi një numër të madh shikuesish përreth pistës së improvizuar.
Edhe më parë, “Rockstar Energy Drinks” ka organizuar të njëjtin event në sheshin “Nënë Tereza”, duke dhënë një drift show me një makinë, e cila për disa minuta qëndroi në vend. /a.ke/
Ne pisten e improvizuar ne sheshin “Nene Tereza” nuk munguan as spektaklet akrobatike gjate gares Super Moto – Foto: Edmond Prifti/ATSH

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate