18 gennaio 2014

Konsultimet me grupet e interesit për rishikimin e Ligjit për Turizmin u zhvendosën në Shkodër

Mes përfaqësuesve të pushtetit vendor, bisnesit, shoqërisë civile, botës akademike, ekspertë të turizmit dhe përfaqësuesve të medias Ministrja Gjermeni kërkoi që të gjithë aktorët të jenë aktivë në promovimin dhe zhvillimin e turizmit duke pasquruar vlerat dhe traditën e cdo zone, në mënyrë që ta kthejmë Shqipërinë në një destinacion turistik.
Konsultimet me grupet e interesit për rishikimin e Ligjit për Turizmin u zhvendosën në Shkodër. Mes përfaqësuesve të pushtetit vendor, bisnesit, shoqërisë civile, botës akademike, ekspertë të turizmit dhe përfaqësuesve të medias Ministrja Gjermeni kërkoi që të gjithë aktorët të jenë aktivë në promovimin dhe zhvillimin e turizmit duke pasquruar vlerat dhe traditën e cdo zone, në mënyrë që ta kthejmë Shqipërinë në një destinacion turistik.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate