02 luglio 2012

Shkëmbi i Kavajës, privatët zgjerojnë plazhet me rërë të grabitur

Durrës Korrik 02,2012 - 11:01 Rëra e bregut të detit në plazhin e Shkëmbit të Kavajës po zhvendoset në afërsi të pallatave për ndërtimin e plazheve private me kuota më të larta. Pushuesit e cilësojnë shkatërrues këtë fenomen dhe kërkojnë ndërhyrjen e institucioneve për frenimin e tij.

Por kësaj problematike i shtohet papastërtia e rërës, derdhja e ujrave të zeza në det dhe zvogëlimi i hapësirave publike, shqetësime serioze këto të pushueve të shumtë në Shkëmbin e Kavajës.

Po ashtu në të gjithë gjatësinë e plazhit që nga Plepat deri tek Përroi i Agait shitësit ambulantë janë të panumërt duke tregëtuar në temperatura përvëluese gjithçka jashtë çdo kushti higjenosanitar.http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/41529

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate