17 luglio 2012

Më 19 -20 Korrik në Pogradec zhvillohet panairi Rajonal i artizanatit

on Monday, 16 July 2012.
Mos e humbisni rastin për t`u njohur me kulturën dhe traditën e qytetit të luleve

Ju njoftojmë se në datën 19 -20 Korrik në Pogradec do të zhvillohet panairi Rajonal i artizanatit, një eveniment tepër i rëndësishëm dhe tradicional për qytetin e luleve, mos e humbni rastin për t`u njohur me kulturën dhe traditën e zonës, por dhe me traditen e qyteteve te tjera, , pasi do të jenë shumë të ftuar nga rrethet, dhe Kosova që do marin pjesë në këtë eveniment. Jeni të mirëpritur në daten 19 ora 10 tek Shëtitorja Europa pranë Bashkisë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate