31 luglio 2012

Projekt bashkëpunimi Shqipëri - Mal i Zi ne fushen e Turizmit malore


Shqipëria dhe Mali i Zi paraqitën sot në Shkodër një projekt të përbashkët ndërkufitar në fushën e promovimit të produkteve turistike. Projekti është pjesë e programit IPA Shqipëri-Mal i Zi të Bashkimit Europian dhe partnerë të tij janë komuna e Podgoricës dhe ajo e Shkrelit, në Malësi të Madhe. Pjesë e projektit të përbashkët ndërkufitar është promovimi dhe përfshirja e qendrave turistike malore në Sistemin Global të Shpërndarjes (GDS).

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate