18 luglio 2012

"Tirana jazz", festivali që rikthehet pas 5 vitesh

Tiranë Publikuar: Korrik 17,2012 - 19:30Pas rreth pesë vitesh shkëputjeje rikthehet në Tiranë festivali i Xhazit.
"Tirana Jazz dhe World Music Festival" nisin të mërkurën në mbrëmje festivalin ndërkomëbtar të Xhazit me qëllimin për të gjallëruar sadopak jetën kulturore të kryeqytetin në sezonin e verës.

Sipas organizatorit Petrela, vazhdimësia e këtij festivali të sigurohet nëse do të ruhet një nivel i mirë i artistëve pjesëmarës si dhe menaxhohen si duhet bashkëpunimet.
Në këtë festival, i cili do të zgjsë 3 netë do të marin pjesë tetë grupe, mes të cilëve një grup shqiptar dhe një kosovar. Muzika nuk do të ketë kufij, por do të luhen të gjitha llojet e xhazit. Grupe të tjera pjesëmarëse vijnë nga Zvicra, Gjermania, Çekia e Franca.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate