19 luglio 2012

Tours kulturore zbulimi me Outdoor Shqipëri, Cultural discovery Tours with Outdoor Albania...informohu me shume

 
Udhëzon në natyrë e Shqipërisë mund të ju merr në vendet më interesante arkeologjike dhe historike të Shqipërisë, megjithatë ato mund të jenë të largëta. Turne kulturore tona zbulim të marrë vendin ku karvanët e ndjekur famëkeq "Via Egnatia" për të arritur Konstandinopojën, ku Julius Caesar luftuar Pompei, ku Shën Pali zuri gjumi dhe predikoi në rrugën e tij në Romë dhe ku Skënderbeu trim rezistoi heroikisht kundër sulmeve osmane Perandoria. Rrënojat e lashta, kështjella legjendare, fushat e betejës, e Paleo-kristiane kisha, manastire bizantine dhe xhami mesjetare ne do të vizitojë në këto turne kulturore do të ju ndihmojë për foto kohët e vjetra dhe për të marrë një kuptim më të mirë të një prej kulturave më të vjetra të Mesdheut . Ju lutemi të gjeni disa shembuj më poshtë turne. Të gjitha turne tona janë gjithashtu bookable si turne private. Nëse ju do të donte që ne të organizojnë një të qepur me porosi udhëtim, ju lutem na kontaktoni përmes faqes qepur bërë turne.

English
Outdoor Albania’s guides can take you to the most fascinating archaeological and historical sites of Albania however remote they may be. Our cultural discovery tours take place where the caravans followed the notorious “Via Egnatia” to reach Constantinople, where Julius Caesar fought Pompei, where Saint Paul rested and preached on his way to Rome and where the brave Skanderbeg resisted heroically against the attacks of the Ottoman Empire. Ancient ruins, legendary castles, battle fields, Paleo-Christian churches, Byzantine monasteries and medieval mosques that we will visit on these cultural tours will help you to picture the old times and to get a better understanding of one of the oldest cultures of the Mediterranean. Please find some tour examples below. All our tours are also bookable as private tours. If you would like us to organize a tailor-made tour please contact us via the tailor-made tour page.
8 days
April-November, set departure dates & private tours
Difficulty: Moderate
Comfort: Moderate
Cultural Tour Albania
Cultural highlights in Southern Albania
This cultural tour is for people who are interested to discover the history and experience the culture of a warm and incredibly hospitable country that has not been discovered by mass tourism yet. Albania is an emerging traveling destination that has much to offer, especially when it comes to cultural sites and natural beauty. In this tour we will bring you to some of the most interesting UNESCO world heritage sites, enjoy the beauty of the Albanian Riviera, and uncover Albania’s rich history
from €630
 
3 days
April - November, , set departure dates & private tours
Difficulty: Moderate
Comfort: Comfortable
Experience Koman and Rural Valbona by Ferry
Valbona Valley, Albanian Alps
This tour is for active people who would like to get a taste of the culture of the Northern Albanian "Malesore", native Albanian highlanders. You will discover the Valbona Valley, its hidden attractions, and pristine panoramas by foot. For a glimpse of daily life, we will stay overnight in the guesthouses of a local family, where a delicious traditional dinner with home-grown vegetables will be prepared. On the last day of the tour you will experience an amazing ferry ride on Lake Koman. This lake, surrounded by steep mountains, offers dramatic views
from €150
 
3 hours
Year-round
Difficulty: Moderate
Tirana Walking Tour
Tirana city center
This tour is for people who like to see the highlights of Tirana and get a better understanding of the history of one of the most interesting capitals of Europe.
The tour will lead you to Skanderbeg square and two typical Albanian bazaars where you can shop like the locals do and gaze at all the clothes and delicious fresh Albanian fruits, vegetables, nuts, olives and herbs. As well as for other hidden corners of the city
from €22


Contact Us
Address:
Rr. Sami Frasheri, Pallati "Metropol", Tirana, Albania (entrance Swarovski)
Telephone: +355 (0) 42 227 121
Fax: +355 (0) 42 227 121
http://www.outdooralbania.com

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate