24 luglio 2012

Kukës, kamping veror për 200 fëmijët e varfër të qytetit

Kukës - Korrik 23,2012 - 20:24
Fëmijët e familjeve më në nevojë në qytetin e Kukësit, pushimet verore të këtij viti do mund t'i kalojnë në mënyrë të organizuar. Më shumë se 200 fëmijë, kanë ngritur sot kampingun veror falë mbështetjes që i'u është dhënë atyre nga Drejtoria Arsimore Rajonale, Këshilli i Qarkut si dhe donatorë të ndryshëm.

Në këtë kamping veror fëmijët do të kenë mundësi të kryejnë aktivitete të ndryshme, sociale, kulturore, sportive, edukative etj, për ti larguar ata nga rrugët e qytetit.
Kryetari i qarkut të Kukësit, Ibsen Elezi, thotë se këta fëmijë po mbështeten duke parë se niveli i tyre ekonomik nuk i favorizon për të kaluar pushimet me familjet e tyre në rajonet bregdetare.
Flutura Tota

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate