18 luglio 2012

10000 Klikime, 922 Postime, 4 Kontinente & 90-Dite

10000 Klikime, 922 Postime, 4 Kontinente & 90-Dite
Doni te reklamoni paketa Turistike, Ture, Aktivitete Turistike etj... ne mund tju ndihmojme me blogun tone http://hoteleriturizemalbania.blogspot.it/ . Informacionet qe permbajne janë vetëm Informues dhe Nonprofit. Ky blog eshtë krijuar për t'ju njohur Shqipërinë Turistike emigranteve ne gjithe boten po ashtu dhe per shqiptaret brenda vendit. Blogu ka 90 dite qe eshte Krijuar dhe ka pasur rreth 10050 klikime. Nese ju intereson te publikoni ofertat turistike o aktivitete turistike qe organizoni VETËM PËR BRENDA SHQIPERIS do kemi kenaqesi t'jua publikojmë ne faqet tona .... 
Mund te themi qe  blogu është një mjet informues i shpejte dhe efikas  per te pasur njohje me te gjere rreth veprimtarive Turistike, Strukturat pritëse, aktivitete kulturore, Veprimtarit e Organizatave te ndryshme qe veprojnë ne fushën e Turizmit. 
 Mund te na gjeni dhe ne; 

Statistikat reale te Blogut ne foto. 

Hoteleri - Turizëm "Albania" statistika e blogut ne gjith periudhen e 10000 klikimeve dhe 922 postimeve.
Poshtë do te gjeni te renditura shtetet, browserat dhe sistemet operative qe persona te ndryshëm nga gjithë bota kane përdorur për te pare këtë faqe blogu.
Me këto rezultate mund te themi qe janë te shumte ato persona qe edhe pse jetojnë jashtë atdheut interesohen dhe duan te kujtojnë bukuritë e saja. Keto rezultate i bashkëngjiten dhe meritat e siteve turisike dhe informacionet qe jane përdorur për informimin e publikut turistik.
  
Shtetet nga te cilat eshte vizituar blogu sot.

Shtetet nga te cilat eshte vizituar Blogu kete muaj.

Shtetet nga te cilat eshte vizituar Blogu gjith keto 90-te dite.

Postet me te klikuara ne keto 90-te dite


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate