19 luglio 2012

Turne çiklizmi,dhe hecje te lire me Outdoor Shqipëria,Cycling Tours with Outdoor Albania... shija e te pedaluarit ne ajer te paster

Turne çiklizmi,dhe hecje te lire me Outdoor Shqipëria
Ofron sfiduese turne çiklizmit, për një ose më shumë ditë. Hop në një nga tonë Bikes cilësisë hibride dhe Zbuloni Shqipërinë në një mënyrë të gjelbër dhe të shëndetshme! Ne zgjedhin rrugët me trafik të pak ose aspak në të gjitha për të shijuar më mirë udhëtim juaj shqiptar. Një automjet Suport me një rimorkio të përshtatur do të jetë gjithmonë i pranishëm, në rast se ju ose biçikletë juaj nevojë për ndihmë, dhe një i udhëzon në rrugë të tanë me përvojë do të çojë ritmin për grupin, përmes rrugëve dredha-dredha, ngritjeve dhe descents përgjatë bregdetit dhe në zonat malore . Pothuajse për çdo ditë të udhëtimit, një numër i vizitave kulturore bëhet përveç orëve të çiklizmit, pasi është e pamundur për të udhëtuar në rrugët e Shqipërisë pa hasur fortifikimet interesante, vendet arkeologjike, kishat e vjetra, xhamive dhe tekes të gjitha shekuj. Një përzierje e mirë e hoteleve, guesthouses dhe shtëpitë e fshatit me atmosferën komod do të ofrojë mikpritjen për natën pas udhëtim çdo ditë dhe restorante të bukura tradicionale do të ju bëjë shijen e specialiteteve të shijshme të çdo rajoni.

Ju lutemi të keni një vështrim në nisjes turne tona vendosur më poshtë. Të gjitha turne tona janë gjithashtu bookable si turne private. Nëse ju do të donte që ne të organizojnë një të qepur me porosi udhëtim, ju lutem na kontaktoni përmes faqes qepur bërë turne

English
Cycling Outdoor Albania
Offers challenging cycling tours, for one or more days. Hop on one of our hybrid quality bikes and discover Albania in a green and healthy way! We choose roads with little or no traffic at all to enjoy best Your Albanian ride. A suport vehicle with a geared up trailer will be always present, in case you or your bike need assistance, and one of our experienced guides will lead the pace for the group, through winding roads, ascents and descents along the coast and in mountainous areas. Almost on every day of the journey, a number of cultural visits takes place besides the cycling hours, as it is impossible to travel on the roads of Albania without encountering interesting fortresses, archaeological sites, old churches, mosques and tekes of all centuries. A good blend of hotels, guesthouses and village houses with cosy atmosphere will offer hospitality for the night after each day's ride and fine traditional restaurants will make you taste the delicious specialities of every region.
Please have a look at our set departure tours below. All our tours are also bookable as private tours. If you would like us to organize a tailor-made tour please contact us via the tailor-made tour page
15 days
April - November, set departure dates & private tours
Difficulty: Challenging
Comfort: Various
Cycling Tour South Albania
Rural Southern Albania and Cultural highlights of
This tour is for active people who want to explore the coastal mountains of Southern Albania by bike. We will cycle through hills covered in olive groves, around the magnificent Lake Ohrid, and along the sparsely inhabited Ionian coast. We will visit picturesque villages, the ancient cities of Gjirokaster and Berat (UNESCO World Heritage), quiet beaches, and the archeological site Butrint (UNESCO). The climax of this tour is at the Llogara Pass, where the road climbs more than a thousand meters to a wonderful viewpoint before plunging into deep forest on the other side
from €999
about 6 hours
All Days of the week, January-December
Difficulty: Fit
Mount Dajti Bike and Hike
Tirana, National Park Dajti
This tour is for people who like spend an active day in an attractive mountainous landscape. We will take a panoramic cable car ride up to the National park, after which we have a cup of coffee, take a short hike to the ruins of a fortress, and then pedal down by bike, back to the city!
from €35
 
1 week
June - September, set departure dates & private tours
Difficulty: Challenging
Comfort: Various
The Accursed Mountains Tour
Albanian Alps, Northern Albania
This tour is for active people who who like to explore the mysteries of the accursed mountains of Albania on a scenic cycle/trekking holiday. On this trip, we will cycle along rural villages, learn about traditional cultures and hike through some of the most spectacular alpine landscapes in the country
from €700
 
1 week
May - November, set departure dates & private tours
Difficulty: Challenging
Comfort: Various
UNESCO Cycling Tour
Cultural highlights of Southern Albania and Llogar
This tour is for fit people who enjoy cycling into the nature and history of the southern coast, known as the “Albanian Riviera.” We will pass through scenic natural parks, home to some of Albania’s most astounding landscapes. We will visit fascinating UNESCO World Heritage Sites, stop in picturesque villages, and most of all enjoy the active adventure of Albania by bike
from €720

 
Contact Us
Address:
Rr. Sami Frasheri, Pallati "Metropol", Tirana, Albania (entrance Swarovski)
Telephone: +355 (0) 42 227 121
Fax: +355 (0) 42 227 121
http://www.outdooralbania.com

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate