31 luglio 2012

Qytetaret durrsakë i janë rikthyer plazhit tradicional të currilave. Këtë sezon turistik zona është rigjallëruar, ndërsa ka dalë dhe nga harta e plazheve të ndotura të Adriatikut.Currilat, vendi i preferuar nga durrsakët - Top... di TopChannelAlbania

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate