19 luglio 2012

Kayaking Deti me Outdoor Shqipëri,Sea kayaking with Outdoor Albania.. nje sport qe duhet ta provosh

 Kayaking Deti me Outdoor Shqipëri 
Sezoni: mars-tetor
Paddling në një kajak është një mënyrë e madhe për të zbuluar bregdetin shqiptar me ritëm të ngadaltë, duke ndaluar për swims në ujërat bruz, duke lexuar librin tuaj të preferuar plazhet e mrekullueshme, peshkimit dhe biseduar me miqtë nën diell.Shumica e kayaking itineraret tona detare drejtuar përgjatë bregdetit Jon mahnitëse e shkëmbinjtë gur gëlqeror, gjire të vogla të fshehura me plazhe të bardha, zhavorrit dhe caverns të të gjitha formave dhe madhësisë.Bukuria e detit është i bazuar përsëri nga lart 2000m masive e malit Cika, ndërsa kodrat këmbë janë të mbuluar me ullishte, dhe makis Mesdheut. Ne ofrojmë udhëzuar det kayaking udhëtime ditore dhe multi-ditore turne me akomodim gjatë natës guesthouses, hotele dhe kampe përgjatë bregdetit. Kayaking udhëtime detit mund të kombinohet edhe me vizita në disa nga faqet më të rëndësishme historike dhe arkeologjike të Shqipërisë si Apollonisë dhe Butrintit. Outdoor Shqipëri, organizon udhëtime kajak edhe në liqenet e Shkopet, Vau Dejës, Shkodër, Ohër dhe Prespës. Ju lutemi të keni një vështrim në kayaking turne tanë detit më poshtë. Të gjitha turne tona janë gjithashtu bookable si turne private. Nëse ju do të donte që ne të organizojnë një të qepur me porosi udhëtim, ju lutem na kontaktoni përmes faqes qepur bërë turne.

 English
Sea kayaking with Outdoor Albania 
 Season: March - October
 Paddling in a kayak is a great way to discover the Albanian coast at slow pace, stopping for swims in turquoise waters, reading your favorite book in wonderful beaches, fishing and chatting with friends under the sun. The majority of our sea kayaking itineraries run along the stunning Ionic coast of limestone cliffs, small hidden bays with white gravel beaches, and caverns of all shapes and size. The beauty of the sea is back grounded by the 2000m high massive of Mount Cika, while the foot hills are covered with olive groves, and Mediterranean maquis. We offer guided sea-kayaking day trips and multi-day tours with overnight accommodation in guesthouses, hotels and camping along the coast. Sea kayaking trips can be also combined with visits to some of the most important historical and archaeological sites of Albania like Apollonia and Butrint. Outdoor Albania, organizes kayak trips also in the lakes of Shkopet, Vau Dejes, Shkodra, Ohrid and Prespa. Please have a look at our sea kayaking tours below. All our tours are also bookable as private tours. If you would like us to organize a tailor-made tour please contact us via the tailor-made tour page. 

1 week
June-September, set departure dates & private tours
Difficulty: Fit
Comfort: Various
This sea kayaking tour is for people who like to be on the water and visit secluded beaches that can only be reached from the water. We will explore the caves, beaches, picturesque villages, and historical and archeological sites of the Albanian coast, and enjoy the delicious cuisine of this region
from €590
 
1 day
Sat & Sun, June-October
Difficulty: Moderate
Seakayaking in Kepi Rodonit
Durres, Gjiri I lalzit, Kepi Rodonit
This day trip is for active people who enjoy being on the water. During this trip, we will start paddling from Gjiri I Lalzat along pristine beaches until we reach Kepi Rodonit. On this rocky cape we can lay on the beach, climb to the top to enjoy spectacular view, an visit the remains of the Rodoni Castle built by Skanderbeg in 1463. After some relaxing time and a picnic lunch we will take the kayaks and paddle back to the bay and then drive back to Tirana
from €35
 
4 Days
June-September, set departure dates & private tours
Difficulty: Fit
Comfort: Various
This trip is for active people who love being on the water. In this kayak trip you will paddle along the most pristine beaches of the Albanian coast. We will visit picturesque villages, stop at secluded beaches to have a swim, picnic in a canyon and visit the Ali Pasha Tepelena caste. In the evenings you will enjoy some of the most wonderful sunsets
from €370
More information

http://www.outdooralbania.com/seakayaking-tours-albania
 
Contact Us
Address:
Rr. Sami Frasheri, Pallati "Metropol", Tirana, Albania (entrance Swarovski)
Telephone: +355 (0) 42 227 121
Fax: +355 (0) 42 227 121
http://www.outdooralbania.com

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate