31 luglio 2012

Një rrëfim i bukurive të Bjeshkëve dhe traditës së Malësisë nga fshati i Thethit, kanionet dhe ujrave të Grunasit, deri në Nërlysë dhe tek Syri i Kaltër.“Shqipëria ime”: Thethi dhe Alpet - Top Channel... di TopChannelAlbania “Shqipëria Ime”, reportazhi i çdo të hëne pas edicionit qëndror të lajmeve u ndal në Alpe, në Parkun Kombëtar të Thethit, që gjendet rreth 70 km nga Shkodra, mes Bjeshkëve të Nemuna dhe Jezercës.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate