10 maggio 2012

Velipoja Guide

Velioja Guide 
 http://www.velipojaguide.com/index.php


VelipojaGuide.Com eshte nje projekt informimi per te zhvilluar dhe per te rritur fluksin e pushuesve ne plazhin mrekullueshem te Velipojes .. Qellimi i ketij projekti, eshte mbledhja e te gjithe informacioneve per hotelet, restorantet, kabinat, shtepite e pushimit, diskot etj dhe prezantimin e tyre ONLINE nepermjet faqes tone, si dhe informimi i sakt, i shpejt, dhe korrekti i te gjithe shikuesve te faqes nepermjet te gjitha formave te komunikimit . Kjo faqe, eshte pjese e nje rrjeti global marketingu per turizem, dhe reklamohet gjate sezoneve turistike nga promocionuesit me te medhej ne bote si : Googl, FaceBook, Youtube, Flickr, Yahoo! etj etj

 VelipojaGuide.Com is a website for information on the VELIPOJA beach ad the lodiay makers, the aim of this project is to gather informations on the hotlels, restaurants holiday houses discos etc, and to represent them through our online website, and the quick information of our holiday makers in the all forms of information. This website is a global web for the marketing of tourisem, and advertises through the holiday seasons through promotional websites such as Google, FaceBook, Youtube, Flickr, Yahoo! etj etj .

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate